Podcast van ContourdeTwern

Podcast van ContourdeTwern

20 oktober 2023

Midden in de wijk, tussen spelende kinderen een podcast opgenomen door ContourdeTwern, een van de samenwerkingspartners van Crafting Resilience. Bij Contour de Twern volgen onderzoekers onder andere buurtondersteuners en observeren hoe zij zich inzetten voor een inclusieve samenleving met een sterke sociale basis. De podcast gaat over de dagelijkse uitdagingen van de buurtondersteuners en de manier waarop zij zich inzetten voor een veerkrachtige gemeenschap.

Midden in de wijk, tussen spelende kinderen een podcast opgenomen door ContourdeTwern, een van de samenwerkingspartners van Crafting Resilience. Bij Contour de Twern volgen onderzoekers onder andere buurtondersteuners en observeren hoe zij zich inzetten voor een inclusieve samenleving met een sterke sociale basis.

Op donderdag 28 september 2023 stelden ContourdeTwern hun "praktijk" ter beschikking voor een bijzonder project. Het MFA Zuiderkwartier werd voor één dag omgetoverd tot een theater, waar het publiek de kans kreeg om een kijkje achter de schermen te nemen van het dagelijkse werk van de buurtondersteuners.

De podcast gaat over de dagelijkse uitdagingen van de buurtondersteuners en de manier waarop zij zich inzetten voor een veerkrachtige gemeenschap.

Ben je benieuwd naar deze dag, het lopende onderzoek, en het werk in de buurt? Luister dan naar deze speciaal opgenomen podcast en ontdek meer over het gezamenlijke streven naar een inclusieve en veerkrachtige samenleving.